Smooto header image

Smooto

Drink je groentes en voel je geweldig!
≡ Menu

Smoothie maken in 6 stappen

Heerlijke Smoothie maken in 6 stappen

Een groene smoothie maken kan erg lastig zijn. Vooral als het helemaal nieuw voor je is. Daarom hebben we 6 stappen opgezet voor je zodat je precies weet wat je moet doen. Probeer het uit en laat ons weten of het je gelukt is.
Lees verder »

6 ingredienten voor je groene smoothie die je energie boosten!

Energie Groene Smoothie

Maaike heeft ons twee weken geleden gemaild. Zij is moeder van twee kleine kinderen die zij de hele dag verzorgt. Zij doet daarnaast nog het huishouden en is elke dag ook nog eens druk met koken. Een drukke huisvrouw en moeder.

Zij vroeg mij welke ingrediënten in een groene smoothie zorgen voor meer energie. Ze voelt zich namelijk vaak futloos.
Lees verder »

Juicen of blenden? Wat is het verschil?

Juicen of blenden

Wij merken dat veel leden nog niet weten wat het verschil is tussen blenden en juicen. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Het is belangrijk om te weten waarom je iets wilt blenden of juicen en wat0..0 je wilt blenden of juicen.
Lees verder »

Banaan Blizz Smoothie

Banaan Blizz Smoothie

Ik ben gek op bananen om vele redenen. Ze zitten vol met vitamine B die belangrijk zijn voor je spijsvertering en de productie van energie. De koolhydraten geven je namelijk een boost van energie.

Bananen zijn pas rijp wanneer je geen groen meer kunt terug vinden op de schil en en er paar bruine vlekken aanwezig zijn.
Lees verder »

Doe Mee! — Drink je groentes en voel je geweldig!

© 2013 – 2015 Smooto   |   Disclaimer |   Privacy Policy |   Anti Spam Beleid