Wij merken dat veel leden nog niet weten wat het verschil is tussen blenden en juicen. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Het is belangrijk om te weten waarom je iets wilt blenden of juicen en wat0..0 je wilt blenden of juicen.

Juicen (engels) betekent simpel weg dat je van een aantal ingrediënten een sap maakt. Voor het maken van een sap heb je een sapcentrifuge nodig. Voor het blenden maak je gebruik van een blender. Beide methoden zijn goede manieren om eenvoudig je lichaam aan te vullen met gezonde voedingsstoffen. Ze smaken beide heerlijk!

Juicen of blenden? Welke methode is beter?

Het maakt niet uit of je een sapcentrifuge kiest of een blender. Bij beide methodes krijg je vele voedzame voedingsstoffen binnen. Het regelmatig drinken van smoothies of sapjes die gebaseerd zijn op groentes en fruit hebben de volgende voordelen:

Blenden

Voordelen

Nadelen

Juicen

Voordelen

Nadelen

Nu je weet wat de verschillen zijn, is het aan jou om een keuze te maken. Misschien kun jij ze ook wel allebei proberen?

Gebruik jij een blender of juicer?

Laat hieronder een bericht achter met welke methode jij nou gebruikt. We zijn benieuwd!

Eén reactie

  1. Ik gebruik zelf bijna altijd mijn slowjuicer om sap te maken. Ik wil gewoon sap van de hoogste kwaliteit en tijdens het juicen met een blender gaat er toch een hoop verloren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *